ไข่ตุ๋นปูอัดเห็ดหอม
ส่วนผสม
- ไข่ไก่2ฟอง/2eggs
- ปูอัด (ตามชอบ)/crab sticks (as you like)
- เห็ดหอมสับ (ตามชอบ)/ Shiitake Mushroom(as you like)
- น้ำเปล่า140มิลลิลิตร/140 ml of water
- ซีอิ๊วขาว 2 ช้อนชา/2 tsp soy sauce
- พริกไทยป่น เล็กน้อย/a little ground pepper
ขั้นตอน
ใส่ปูอัดและเห็ดหอมสับลงในชามแล้วเทไข่ลงในชาม
ป.ล. อย่าลืมเก็บปูอัดและเห็ดหอมสับไว้เล็กน้อยเพื่อโรยตกเเต่งบนหน้าไข่ตุ๋นภายหลัง
:
Put the crab sticks and chopped shiitake mushrooms in a bowl and pour the eggs into the bowl.P.S. Don't forget to save some crab sticks and chopped shiitake mushrooms to sprinkle on top of the steamed eggs later.
เมื่อไข่เริ่มสุกเเล้วให้เปิดไมโครเวฟ และโรยหน้าตกแต่งปูอัดและเห็ดหอมสับบนไข่ตุ๋น และอบต่ออีก2นาทีจนไข่สุก เป็นอันเสร็จเรียบร้อยค่ะ
:
When the eggs are cooked, turn on the microwave. and garnish with crab sticks and chopped shiitake mushrooms on steamed eggs. and continue baking for 2minutes until the eggs are cooked. It's finished.
ความคิดเห็น
แสดงความคิดเห็น